360 mil skav, blåsor och svettdroppar.

Victor Egerbo
Victor Egerbo
Slutfört

Mitt andra blogginlägg här på kroppchallenge handlar varken om förberedelser eller utrustning. Självklart kräver utmaningen både träning och prylar. Men med största sannolikhet kommer det som kräver mest när jag cyklar 360 mil asfalt handla om motivationen.

IMG_0424

 

När solen gassar och svetten lackar. Regnet öser ned och motvinden piskar mig i ansiktet. Då ska jag tänka på något annat än mig själv. För varje blåsa, skav och svettdroppe ska jag cykla för att samla in pengar till Erikshjälpens katastroffond.

Utmaningen och insamlingen hör ihop. Kroppchallenge är en hyllning till Göran Kropp och hans expedition till Mount Everest 1995. Kroppchallenge stödjer en skola i Nepal som Göran Kropp engagerade sig i. För ett år sedan drabbades Nepal av jordbävning och Erikshjälpens katastroffond var en förutsättning för snabb insats.

Namnlös

Min hyllning till den stora inspirationskällan Göran Kropp handlar därför om engagemanget i utmaningen. Min utmaning blir en utmaning till dig. Jag vill utmana dig att ge 1 krona per mil på min resa,  för barnen och de fattiga som drabbas hårdast av katastrofer.

Delta i utmaningen – http://erikshjalpen.se/kroppchallenge/
Följ bloggen – https://kroppchallenge.se/deltagare/victor/